dimarts, 11 de juny de 2019

Vuitena JORNADA: De Castrillo del Val a Burgos

Avui ens hem despertat a les 7, hem fet les motxilles, hem baixat, hem fet un esmorzar de síndria i meló, i hem començat a caminar.
Quan ja estàvem dos o tres quilòmetres de camí hem esmorzat el que ens havíem comprat el dia abans.
En un cartell d'un parc hem vist que parlava d'una serp verinosa, i també un ocell, que el Jordà deia que es diu bruel, que al principi no volava, però que després ja s'ha enlairat.
Durant el camí hem passat l'estona fent embarbussaments i també la Paula anava entrevistant a la Kuki, la Jana i la Lia de com havia anat el dia amb la Conxita.
Hem arribat a Burgos a les dotze, ens hem instal·lat i hem pogut anar a comprar tranquilament el dinar. Com només havia un microones no hem pogut cuinar.
Després, tothom s'ha dutxat perquè a la nit anàvem a un restaurant i sinó més d'un o d'una feia una mica de pudor. Hem intentat canviar-nos i mudar-nos, però no hem pogut gaire perquè teníem la roba bruta. Hem anat a sopar a un restaurant que cadascú podia triar el que volia, i després com feia fred per alguns han anat a fer un got de llet calenta amb cacau o bé els que volien han pogut fer un gelat.


Al final, com l'alberg és molt gran i no es pot fer res de soroll, alguns han passat una estona jugant al Rumi, altres corrents al Momo i altres han anat a dormir d'hora.Kuki, Paula i Oumy